Izvor: Radio 021, 12.Maj.2020, 11:17

Izboden mladić na Limanu II, s teškim povredama i u besvesnom stanju prevezen u Urgentni

Mlađi muškarac izboden je nožem jutros oko 8:30 časova Ulici Boška Buhe na Limanu II, saznaje 021.rs.

Kako saznajemo, on je u besvesnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

U Hitnoj pomoći su za 021.rs naveli da su u KCV prevezli muškarca sa teškim telesnim povredama.

"Naša ekipa je po pozivu intervenisala oko 08:40 časova u Boška Buhe gde je bez svesti pronađen mlađi muškarac. On je nakon zbrinjavanja na licu mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu", izjavila je za 021.rs portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović.

Na licu mesta, nedaleko do ulaza u Ulici Boška Buhe 10b, policija je obavila uviđaj, ali za sada iz MUP-a nema nikakvih informacija o ovom događaju.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izboden mladić na Limanu 2, s teškim povredama i u besvesnom stanju prevezen u Urgentni

Izvor: Radio 021, 12.Maj.2020

Mlađi muškarac izboden je jutros oko 8:30 u Ulici Boška Buhe na Limanu 2, saznaje 021.rs...Kako saznajemo, on je u besvesnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine...U Hitnoj pomoći su za 021.rs naveli da su u KCV prevezli mladića sa teškim telesnim povredama..."Naša ekipa...

Nastavak na Radio 021...

Izboden mladić na Limanu II, s višestrukim ranama i u besvesnom stanju prevezen u Urgentni

Izvor: Radio 021, 12.Maj.2020

N.M. (28) izboden je jutros oko 8:30h u Ulici Boška Buhe na Limanu II, saznaje 021.rs...Kako saznajemo, on je u besvesnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine...U Hitnoj pomoći su za 021.rs naveli da su u KCV prevezli mladića sa teškim telesnim povredama..."Naša ekipa je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.