Izvor: Radio 021, 15.Jul.2020, 07:08

Izbo čoveka koji ga je kritikovao što ne nosi masku, pa ubijen

Jedna policajka u Grand Ledžu, gradiću u Mičigenu, u SAD, ubila je pištoljem čoveka osumnjičenog da je u radnji nožem napao drugog koji ga je kritikovao što nije nosio zaštitnu masku.

Policajka je posle prijave napada nožem, primetila vozilo napadača i ubila ga kada je izašao iz automobila i, kako kaže, pokušao da je napadne šrafcigerom i nožem.

Ubijeni čovek (43) koji je radio u Ministarstvu saobraćaja Mičigena, prethodno je nožem ubo jednog 77-godišnjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji mu je u prodavnici zamerio što nije nosio masku. Ranjenik je u stabilnom stanju u bolnici.

Guvernerka Mičigena Grečen Vitmer naredila je stanovništvu da koristi zaštitne maske u prodavnicama da bi se smanjio rizik od širenja virusa korona.

Međutim, (ne)korišćenje maske je za neke demonstracija "političkog stava" za ili protiv vlasti, a bilo je i drugih slučajeva nasilnih sporova zbog maski. Tako je u maju pripadnika obezbeđenja jedne prodavnice u gradu Flintu vatrenim oružjem ubio čovek kome je čuvar zabranio da bez maske uđe u radnju.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Da li je razlog da se neko ubije jer ne nosi masku?

Izvor: B92, 15.Jul.2020

Mičigen -- Policajka u Grand Ledžu, gradiću u Mičigenu ubila čoveka osumnjičenog da je u radnji nožem napao drugog koji ga je kritikovao što nije nosio masku...Policajka je posle prijave napada nožem, primetila vozilo napadača i ubila ga pucanjem iz pištolja kada je izašao iz automobila i,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.