Izbegavajte Partizansku ulicu

Izvor: Radio 021, 17.Sep.2014, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbegavajte Partizansku ulicu

U petak, 19. septembra, počinju radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže u Partizanskoj ulici.

Zbog toga će do polovine novembra doći do promene režima saobraćaja po kojoj će kolovozna traka neparne strane Partizanske biti zatvorena za saobraćaj.

Druga kolovozna traka će postati dvosmerna, uz ograničenje brzine kretanja. Na raskrsnici Sentandrejskog puta sa Partizanskom saobraćaj će biti preusmeravan u suprotnu kolovoznu traku sa dvosmernim kretanjem i ograničenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << brzine na 30 kilometara na čas. Leva skretanja iz svih pravaca na ovoj raskrsnici biće zabranjena dok traju radovi.

Krajnja desna saobraćajna traka Temerinske ulice za kretanje pravo u raskrsnici sa Partizanskom biće zatvorena za saobraćaj.

U ovoj tranzitnoj ulici inače se česte gužve, posebno na raskrsnicama sa Temerinskom i Sentandrejskim putem. Zbog najavjenih radova gužve u ovom delu grada će biti neizostavne, posebno u špicevima.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.