Ivana Španović pobedila u Stokholmu

Izvor: Radio 021, 16.Jun.2016, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović pobedila u Stokholmu

Ivana Španović pobedila je danas na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu, pošto je skočila 6,90 metara.

Ona ima ubedljivu prednost u ukupnom plasmanu Dijamantske lige, pošto posle četiri mitinga ima 36 bodova (od maksimalnih 40). Na drugom mestu je Britni Ris sa 16, a na trećem sa Kristabel Netej sa 15 bodova.

Trener Goran Obradović ocenio je da je ovo njena najvažnija pobeda od kada se takmiči na mitinzima Dijamantske lige.

"Ostvarila je fantastičan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rezultat po ekstremno lošim vremenskim uslovima, pobedila je u direktnom duelu dve aktuelne svetske prvakinje, Tijanu Bartoletu, svetsku šampionku iz Pekinga 2015. i Britni Ris, dvoransku prvakinju iz Portlanda 2016. i treći razlog je što je ostvarila ogromnu prednost i veliki kapital. Uz mudri odabir nastupa na predstojećim mitinzima, verujem da smo na odličnom putu da osvojimo 'dijamant'", rekao je Obradović.

Španovićeva je pobednički skok ostvarila u drugoj seriji. Drugo mesto osvojila je Risova sa skokom od 6,88 metara, a treća je bila Bartoleta sa 6,68.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.