Ivana Dulić Marković podnela ostavku na funkcije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2009, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Dulić Marković podnela ostavku na funkcije

NOVI SAD - Potpredsednica G17 plus Ivana Dulić-Marković podnela je danas ostakvu na mesto potpredsednice Izvršnog veća Vojvodine i pokrajinske sekretarke za regionalnu i međuregionalnu saradnju, potvrđeno je agenciji Beta u Pokrajinskom odboru G17 plus.

Šef poslaničke grupe G17 plus u Skupštini Vojvodine Aleksandar Radonjić rekao je agenciji Beta da je Ivana Dulić-Marković podnela ostavke iz ličnih razloga i da to nema nikakve veze sa odnosom stranke prema aktuelnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << politici Izvršnog veća Vojvodine.

"Ivana Dulić-Marković ostaće aktivna u politici i neće odlaziti sa mesta potpredsednice stranke. Na njena mesta u pokrajini vrlo brzo će doći neko drugi iz stranke G17 plus", rekao je Radonjić.

Kada je prošle godine formiran novi saziv Izvršnog veća Vojvodine potpredsednica G17 plus je odbila da bude potpredsednica pod izgovorom da ne želi da bude u pokrajinskoj vladi sa Socijalističkom partijom Srbije jer je ta stranka "najodgovornija za najveću ekonomsku i moralnu propast Vojvodine u njenoj istoriji i Vojvođani to ne mogu lako da zaborave".

Ivana Dulić-Marković je kasnije svoju odluku promenila i prihvatila se funkcija u aktuelnom sazivu pokrajinske vlade s obrazloženjem da su socijalisti prihvatili Nacrt statuta Vojvodine, koji se tada nalazio na javnoj raspravi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Dulić Marković podnela ostavku na obe funkcije

Izvor: NaDlanu.com, 16.Sep.2009, 14:25

NOVI SAD, 15. septembra 2009. (Beta) - Potpredsednica G17 plus Ivana Dulić-Marković podnela je u utorak ostakvu na mesto potpredsednice Izvršnog veća Vojvodine i pokrajinske sekretarke za regionalnu i međuregionalnu saradnju, potvrđeno je agenciji Beta u Pokrajinskom odboru G17 plus. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.