Istraga u Nemačkoj oko navoda o fotografiji Šumahera

Izvor: Radio 021, 20.Dec.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga u Nemačkoj oko navoda o fotografiji Šumahera

Tužilaštvo u Nemačkoj pokrenulo je istragu nakon što je medijima navodno ponuđena najnovija fotografija sedmostrukog svetskog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera, preneo je Skaj.

Kako je naveo RTL, fotografiju je ponudio nepoznati prodavac za milion evra.

Tužilaštvo u Ofenburgu istražuje incident kao navodno narušavanje Šumaherove privatnosti, pošto je fotografija navodno snimljena i prokrijumčarena iz njegove kuće u Švajcarskoj gde se oporavlja od teških >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << povreda glave zadobijenih na skijanju krajem decembra 2013. godine.

Šumaherova porodica nije komentarisala navode. Legendarni vozač Formule 1 je šest meseci bio u indukovanoj komi, iz koje je probuđen u junu 2014. godine, a u septembru iste godine pušten je na kućno lečenje.

Zvanične informacije o njegovom zdravstvenom stanju su retke, a porodica je za vikend saopštila da je odlučna da oporavak ostane privatna stvar i pokrenula je inicijativu "Nastavi da se boriš".

- Mihaelovo zdravlje nije javno pitanje i tako ćemo nastaviti da se ponašamo, bez komentara. Pravno i dugoročno gledano, svaka izjava vezana za njegovo zdravlje uticala bi na ličnu sferu. Svesni smo da to neki mogu teško da shvate, ali to radimo prema Mihaelovim smernicama i samo možemo da zahvalimo ljudima na razumevanju - navela je Šumaherova menadžerka Sabine Kem.

- Mihael je uvek štitio svoju privatnost, čak i tokom najuspešnijih trenutaka u karijeri. Uvek je pokazivao da postoji jasna linija između njega kao javne ličnosti i privatno - dodala je ona.

Šumaher (47) je najuspešniji vozač u istoriji Formule 1 sa 91 pobedom i sedam šampionskih titula.

Autor: agencije

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.