Irski grad na meti nepristojnih poziva

Izvor: Radio 021, 24.Jan.2017, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irski grad na meti nepristojnih poziva

Stanovnici grada Vestporta u Irskoj izloženi su noćnim pozivima korisnika hotlajna koji pripada britanskom veb-sajtu sa seksualnim sadržajem "Bejb stejšn".

Telefonski brojevi u Vestportu i linija koje pripadaju veb-sajtu počinju sa 098, a mnogi korisnici iz Irske zaborave da prvo ukucaju međunarodni pozivni broj za Veliku Britaniju.

Član gradskog parlamenta Majkl Ring rekao je da se nada da će britanski regulatori ubediti veb-sajt da odabere novi broj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Irski regulatori kažu da nisu ovlašćeni da ulože bilo kakvu žalbu ili da podnesu tužbu, ali da od kolega iz Velike Britanije očekuju da "iz ljubaznosti" pomognu uznemirenim stanovnicima Vestporta.

Autor: Srna/ foto: Pixabay

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.