Irena krala, Janoš pomagao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irena krala, Janoš pomagao

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je Irenu M. M.(40) iz ovog grada zbog sumnje da je ukradenim platnim karticama sa bankomata različitih banaka u gradu podigla 150.000 dinara (oko 1.800 evra).

U podizanju novca ukradenim karticama Ireni M.M. "pomagao" je Janoš A. (51) takođe iz Novog Sada, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Prema navodima policije, osumnjičena je 10. septembra iz torbe S.K.S. u novosadskom butiku "Sisli" ukrala novčanik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa ličnim dokumentima, platnim karticama i nešto novca.

Pet dana pre, Irena je iskoristila nepažnju T.M. iz Novog Sada kojoj je iz ranca na dečijim kolicima izvukla novčanik sa dokumentima, platnom karticom i izvesnom količinom novca.

Policija će protiv Irene M. M. i Janoša A. podneti krivične prijave zbog falsifikovanja i zloupotrebe platnih kartica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.