Investekspo: Dodeljena priznanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2010, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Investekspo: Dodeljena priznanja

NOVI SAD -

Fond za podršku investicija u Vojvodini dobitnik je najvišeg priznanja Povelje privredne komore Vojvodine za sveobuhvatni nastup na Sajmu "Investekspo".

Inače, Privredna komora Vojvodine više od 16 godina dodeljuje nagrade za najbolji dizajn na Novosadskom sajmu.

Visoko priznanje i Veliku nagradu dobio je i Zavod za izgradnji grada za visokokvalitetnu multimedijalnu prezentaciju.

Nagrade su poneli i Agencija za strana ulaganja i promociju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izvoza Republike Srbije, "Expologik" iz Beograda i Razvojna banka Vojvodine.

Dobitnicima su nagrade uručili generalni direktor Novosadskoj Sajma" Goran Vasić i predsednik Privredne komore Vojvodine Nikola Stojšić.

Priznanje "Dobar dizajn" dodeljeno je opštini Irig za prezentaciju, opština Vršac za grafički dizajn kataloga dostupnih lokacija i opština Bačka Palanka za prezentaciju privrednih mogućnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Clio najbolji izdavač

Izvor: SEEcult.org, 29.Okt.2010, 03:05

Beogradska izdavačka kuća “Klio” (Clio) proglašena je najboljim izdavačem na 55. Sajmu knjiga u Beogradu, dok je za izdavački poduhvat nagrađena “Geopoetika” za ediciju “Ekopoetika”, a nagradu za najbolju knjigu za decu dobio je Milenko Bodirović za delo “Prognana bića - srpska...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.