Izvor: 24sata, 16.Apr.2010, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intervju 24 sata: Vlatko Stefanovski, kantautor

Čuveni makedonski kantautor Vlatko Stefanovski nastupiće sutra u klubu „Trema“ u Srpskom narodnom pozorištu u 22 sata. Karte u pretprodaji po ceni od 700 dinara mogu se kupiti na ulazu u klub. U intervjuu za naš list Vlatko otkriva planove za budućnost i svoj stav prema Novom Sadu i novosadskoj publici.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

LTJ Bukem i MC Conrad u subotu nastupaju u Novom Sadu

Izvor: Kontra magazin, 16.Apr.2010

Neverovatna muzička energija Drum and Bass veterana, LTJ Bukema i MC Conrada ponovo stiže u Novi Sad. Čuveni britanski dvojac nastupiće u subotu 17. aprila u klubu Amnesia, a kao podrška te večeri nastupiće Rahmanee, M Tech, Lemon i M2 (Burn DJ Team) sa specijalnim Drum and Bass setom. Ulaznice...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.