Izvor: Novine novosadske, 31.Jul.2012, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Informatika“ sređuje bazu podataka

Prema podacima JKP “Informatika” više od 7.000 stanova vodi se na umrlo lice, a oko 16.000 računa objedinjene naplate sadrže neispravan JMBG.
Ovo preduzeće pokreće akciju ispravke podataka u evidenciji, a građani kod kojih treba da se izvrši promena dobiće uz ovomesečni račun flajer sa potrebnim informacijama, izjavila je gostujući u Jutarnjem programu In radija PR menadžerka “Informatike”, Gordana Galešev.
“Očekujemo da dođu na naše šaltere, tj. naplatna mesta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << Radnici koji rade i na reklamacijama i na naplatnoj blagajni pomoći će im da dobiju više informacija o tome kako mogu da promene JMBG. To će se raditi na licu mesta, dakle uz taj papirić koji će oni popuniti sa JMBG-om važećim. Isto tako za prostor koji se vodi na umrlo lice, dobiće jedan papirić koji će ih informisati o tome da se taj prostor, po našim evidencijama, vodi na umrlo lice”, rekla je Galešev.
Građani sa neispravnim podacima ne mogu biti oslobođeni plaćanja jednom mesečnog računa, ali nakon ispravke podataka ponovo mogu ostvarivati povoljnosti. Obaveza korisnika je da sve promene prijave u roku od 15 dana od nastanka, napominje Galešev.
Izvor: IN radio

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.