Informatika čeka dužnike do 10. novembra

Izvor: Novine novosadske, 02.Nov.2012, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Informatika čeka dužnike do 10. novembra

racuni fotoNovosađanima koji duguju za račune “Informatike”, za period od prošlog oktobra, do marta 2012. godine, produžen je rok za plaćanje nagomilanog duga. Iz “Informatike” poručuju da je rok produžen na 10. novembar, a ko do tada ne bude platio, biće tužen.
- Apelujemo na sve one koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << imaju dugovanja  da ih izmire, jer pokretanjem tužbe troškovi koji treba da se plate se uvećavaju – kažu u “Informatici”, podsećajući da su dužnici koji nisu izmirili samo jedan račun, opomenuti telefonom.

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Informatika produžila rok za plaćanje duga

Izvor: Radio 021, 02.Nov.2012

Novosađanima koji duguju za račune "Informatike", za period od prošlog oktobra do marta ove godine, produžen je rok za plaćanje duga.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.