Igor Vidović nasrnuo na Maju Gojković

Izvor: Glas javnosti, 24.Sep.2010, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Vidović nasrnuo na Maju Gojković

NOVI SAD - Za manje od 24 sata Novosađanin Igor Vidović (42) nasrnuo je u Gradskoj skupštini i verbalno vređao predsednicu Narodne partije Maju Gojković, a dan ranije i predsednika Političkog saveta te partije Sašu Adamovića.

Zahvaljujući, kako se navodi, pravovremenoj reakciji obezbeđenja Gradske skupštine, Vidović je onemogućen u svojoj nameri da Gojkovićevu polije farbom, a nakon toga je odmah intervenisala i policija.

Navodi se i da je Vidović juče u emisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << "Ekstremi" TV "Most", ničim izazvan, čašom punom vode polio Adamovića.

Narodna partija je saopštila da od policije zahteva da u najskorije vreme javnost obavesti o rezultatima istrage i motivima napada na visoke funkcionere Narodne partije.

Vidović je, kako je rečeno, policiji ispričao da Gojkovićevu poznaje od ranije dok je bila gradonačelnik Novog Sada, a on je, kako je rekao, od nje očekivao da ga zaposli, dok bi joj on za uzvrat pomogao u političkoj karijeri.

Partija Ujedinjeni regioni Srbije (URS) podravila je brzu reakciju policije koja je sprečila napad na Gojkovićevu, koja je član Predsedništva URS.

URS postavlja pitanje kako je moguće da isto lice koje je za manje od 24 sata pre ovog incidenta napalo Adamovića, dođe u situaciju da pokuša da napadne Gojkovićevu.

"Ujedinjeni regioni Srbije razumeju da je bavljenje politikom javni posao.Međutim, ta činjenica nikome ne daje za pravo da ugrožava bezbednost poltiičara i njihovih porodica", navodi se u saopštenju te partije.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.