Izvor: Luftika.rs, 09.Apr.2020, 16:17

„Idem po moju kaficu. Ne zanima me ništa, odoh ja!“ (VIDEO)

Pandemija koronavirusa gotovo čitavu planetu zatvorila je u karantin. Jedna od najčešćih vanrednih mera je potpuna zabrana izlaska starijim osobama, s obzirom da su oni u najvećem riziku od zaraze.
Jedan penzioner iz Italije zainatio se da popije kafu. „Idem po moju kaficu. Ne zanima me ništa, odoh ja! Idem, idem, kćeri! Treba mi kafa“, tvrdoglavo je ponavljao stariji čovek, a preneo Noizz.
Uzeo je svoju jaknu, i uputio se ka izlaznim vartima, nije obraćao pažnju na molbe >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << svoje ćerke, samo je rekao ćao.
Zbog sledećeg poteza i ćerka i ceo internet je ostao zatečen i nema te osobe u Srbiji koja sa ovim gospodinom ne bi sela na kafu, pa makar i na njegov način.



“I’m going out for a coffee!” "Esco per un caffè!"
Gepostet von Otaviano Canuto am Freitag, 20. März 2020

I bogati plaču: Karantinske muke Ane Divac sa kamencom u tuš kabini

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.