Izvor: Radio 021, 04.Jan.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I u subotu ledeni dan sa snegom

I u subotu ledeni dan.

Pre podne biće suvo, posle podne jače naoblačenje sa snegom. Pre podne će duvati slab do umeren zapadni i jugozapadni vetar, posle podne u skretanju na severozapadni, a u toku večeri i noći biće pojačan.

Minimalna temperatura -6°C, maksimalna dnevna 0°C.

U nedelju oblačno i malo toplije sa snegom. Maksimalna temperatura do 1°C. U ponedeljak i utorak ledeni dani. Biće suvo, maksimalna temperatura do -3°C.

U sredu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << naoblačenje i otopljenje sa kišom i susnežicom, u toku jutra i prepodneva i sa ledenom kišom. Duvaće jaka košava, povremeno i sa olujnim udarima.

Autor: Weather2umbrella

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.