Izvor: Radio 021, 23.Jun.2020, 17:09

I u Novom Sadu obavezne maske u gradskom prevozu

Gradski štab za vanredne situacije u Novom Sadu doneo je naredbu da se obavezno nose zaštitne maske u javnom gradskom, prigradskom i međumesnom prevozu, u vozilima Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća "Novi Sad".

Naredba je doneta u skladu sa odlukom Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 i regulativama Vlade Republike Srbije, koja će i u narednim danima sa velikom pažnjom  pratiti razvoj epidemiološke situacije i o svemu blagovremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << obaveštavati građane.

Podsetimo, nošenje zaštitnih maski u javnom prevozu od danas je obavezno, a preporuka je da se nose u zatvorenom prostoru, jedan je od zaključaka sednice Kriznog štaba zbog epidemije virusa korona u Srbiji, o čemu više OVDE.

Član Kriznog štaba Srđa Janković je rekao da nisu predviđene kazne za nepoštovanje odredbe o obaveznom nošenju maski u javnom prevozu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Gradski štab: Neophodne preventivne mere u kolektivima

Izvor: VOM.rs, 24.Jun.2020, 09:35

Gradski štab: Neophodne preventivne mere u kolektivima. . Gradski štab za vanredne situacije apelovao je danas na sve poslodavce koji posluju na teritoriji grada Vranja, da redovno preduzimaju sve neophodne preventivne mere u skladu sa Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i Uredbom...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.