Izvor: Radio 021, 05.Jun.2020, 11:05

I naredni Humani ponedeljak na Štrandu posvećen lečenju male Jasine iz Novog Sada

Zbog lošeg vremena 1. juna tokom prethodne akcije Humani ponedeljak, ponavlja se sakupljanje novca za malu Jasinu Cekići iz Novog Sada.

U ponedeljak, 8. juna, ulaz na Štrand neće se naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca.

Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od osam do 19 časova, poručuju u Gradskom zelenilu.

Šestogodišnja Jasina Cekići iz Novog Sada obolela je od cerebralne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << paralize i njoj je namenjena prva ovogodišnja humanitarna akcija Humani ponedeljak.

Sredstva koja se prikupljaju potrebna su za plaćanje neophodnih terapija u Vukovom centru sa ciljem podsticanja samostalnosti i, u bližoj ili daljoj budućnosti, prohodavanja.

U Zelenilu apeluju da svi građani koji imaju potrebu za organizacijom Humanog ponedeljka zahteve donesu na glavnu blagajnu Štranda.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.