Izvor: Radio 021, 03.Okt.2020, 09:35

I Trampovi saradnici pozitivni na koronu

Kelijan Konvej, bivša viša savetnica američkog predsednika Donalda Trampa, rekla je da je pozitivna na koronavirus, kao i šef Trampove predizborne kampanje Bil Stepijen, preneli su američki mediji.

"Večeras sam testirana pozitivno na kovid-19. Moji simptomi su blagi (lagani kašalj) i osećam se dobro. Započela sam proces karantina u dogovoru s lekarima", napisala je Konvej na Tviteru.

Konvej je bila na događaju u Beloj kući kad je Tramp najavio nominaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sudije Ejmi Koni Beret za američki Vrhovni sud.

Politiko je prvi javio, a kasnije je iz Trampovog štaba potvrđeno, da je pozitivan na koronavirus i šef predizborne kampanje Bil Stepijen.

Vest dolazi nekoliko sati nakon što je Tramp primljen u vojnu bolnicu.

Stepijen je u utorak putovao na predsedničku debatu u Klivlend sa Trampom i drugom pomoćnicom, Houp Hiks, kojoj je takođe dijagnostifikovan koronavirus. On je s predsednikom SAD u ponedeljak bio i u Beloj kući.

Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.