Humanitarni koncert u ETŠ Mihajlo Pupin za lečenje Nikole i Tijane

Izvor: Radio 021, 18.Mar.2016, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni koncert u ETŠ Mihajlo Pupin za lečenje Nikole i Tijane

Koncert "El Sistema i prijatelji", održaće se u ponedeljak 21. marta u 20 sati, u Svečanoj sali elektrotehničke škole Mihajlo Pupin.

Događaj ima humanitaran karakter, pa će tako građani moći da doniraju novac koji će biti iskorišćen za lečenje Nikole i Tijane Marinković koji su se do sada hrabro suočavali sa izazovima koje je u njihov život donela crebralna paraliza.

Nikola i Tijana su brat i sestra od 13 godina. Trenutno su u fazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << intenzivnog rasta, ali im tetive ostaju skraćene. Ukoliko se situacija ne promeni hirurškim zahvatom, postoji velika verovatnoća da će njih dvoje zauvek izgubiti mogućnost da hodaju i da na taj način nastave nesmetan razvoj. Operacija, uključujući lekove, pripreme i post operativni tok iznosi 3.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Glavni izvođači su deca korisnici Centra za socijalni rad uzrasta od 8 do 15 godina, koja pohađaju dodatnu muzičku nastavu u okviru socijalno-inkluzivnog programa koji u Srbiji sprovodi Music Art Project.

"Na koncertu ćemo imati priliku da čujemo desetak kompozicija različitih žanrova i autora (Sars, Parni valjak,Enigma...). Mališanima će u izvođenju pomoći vrsni umetnici Sergio Domingo i Slobodan Dragaš, Nemanja Mihailović, Boris Hložan, kao i hor Alegria, tamburaški sastav La Banda i bend elektrotehničke škole Mihajlo Pupin. Voditelj programa je novinar RTS-a Milan Srdić", navode organizatori.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Humanitarni koncert u Elektrotehničkoj školi

Izvor: Luftika.rs, 19.Mar.2016, 11:56

Koncert „El Sistema i prijatelji“ održaće se u ponedeljak 21. marta u 20 sati u Svečanoj sali Elektrotehničke škole Mihajlo Pupin. Glavni izvođači su deca korisnici Centra za socijalni rad uzrasta od 8 do 15 godina, koja pohađaju dodatnu muzičku nastavu u okviru socijalno-inkluzivnog programa...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.