Humanitarni koncert Simfonijskog orkestra Akademije umetnosti u nedelju u Sinagogi

Izvor: Radio 021, 09.Maj.2018, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni koncert Simfonijskog orkestra Akademije umetnosti u nedelju u Sinagogi

Humanitarni koncert Simfonijskog orkestra Akademije umetnosti, u okviru proslave Dana Akademije, održaće se u nedelju, 13. maja u Sinagogi.

Dirigent će biti Andrej Bursać.

Solistkinja je Irena Josifoska, violončelo, dobitnica nagrade "Mali princ" u oblasti muzičke umetnosti za 2018. godinu.

Na programu će biti dela Betovena i Hajdna.

Koncert će početi u 20 časova.

Ulaz na koncert je besplatan uz ulaznice koje se rezervišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na imejl: akademijaumetnostinovisad@gmal.com ili preko broja telefona: 021/422 176 ili 021/422 177 (lokal 7) najkasnije do petka, 11. maja u 12 časova.

Na inicijativu studenata, ovaj koncert će biti humanitarnog karaktera na kom će se prikupljati sredstva za lečenje Dragane Stanimirov, studentkinje klavira na FMU u Beogradu. Dragana je rođena 1998. godine, završila je srednju muzičku školu "Isidor Bajić" u Novom Sadu. Prošle godine joj je dijagnostikovan adenokarcinom jajnika IV stepena.

Pozivaju se svi da se priključe humanitarnoj akciji i dobrovoljnim prilogom pomognu Draganino lečenje.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.