Humanitarna akcija Budi Deda Mraz u NSHC-u

Izvor: Radio 021, 06.Dec.2016, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna akcija "Budi Deda Mraz" u NSHC-u

Povodom novogodišnjih praznika, Novosadski humanitarni centar i ove godine organizuje humanitarnu akciju "Budi Deda Mraz" u okviru koje prikuplja slatkiše, igračke, školski pribor i dr. za novogodišnje paketiće za decu koja su uključena u programe podrške NSHC-a.

"Od donacija koje se prikupe, volonteri NSHC-a pripremiće paketiće i organizovati njihovu podelu uz prigodan program za decu, kao i kućne posete najugroženijima. Paketići su nagrada za rad i trud ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dece u školi, a s obzirom da radimo sa decom iz vrlo siromašnih porodica nekima od njih ovo će biti i jedni poklon koji dobiju za Novu godinu", kažu u NSHC-u.

Građani svoje donacije mogu donositi u kancelariju Novosadskog humanitarnog centra, u Arse Teodorovića 3, svakog radnog dana od 8 do 16 časova, a za više informacija mogu kontaktirati centar na mejl dobrila.nshc@gmail.com ili pozvati na broj telefona 069/ 66 54 23.

Deo ovogodišnje akcije je i humanitarni turnir u basketu koji organizuje Studentski parlament Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe. Turnir će biti održan u subotu, 10. decembra, od 14 časova, u Sportsko-rekreativnom centru "Mar.Uk" (nekadašnji "Bins"), u ulici Novosadskog sajma 37.

Kotizacija za učestvovanje na turniru je 1.000 dinara po ekipi, a broj učesnika po ekipi 3+1. Za prijave i više informacija o turniru možete se obratiti Filipu Pajiću na 064/916-33-22 ili Milanu Biteviću na 062/28-10-94. Sva prikupljena sredstva biće donirana za kupovinu slatkiša za paketiće.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.