Izvor: Luftika.rs, 09.Avg.2022, 08:45

Horor u srpskoj kafani, tukli vlasnicu i goste, jednom zabili šrafciger u leđa, tražili novac da prestanu

Policija u Smederevskoj Palanci, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikoj Plani, brzim i efikasnim radom, uhapsili su N. S. (25), N. P. (26) i N. I. (26), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.
Oni se sumnjiče da su noćas, u jednom ugostiteljskom objektu u okolini Smederevske Palanke tukli vlasnicu lokala i tri gosta, a N. S. i da je jednog od gostiju ubo u leđa šrafcigerom, dok je N. P. gostima zadao više udaraca ključem za montiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << točkova, saopštio je MUP.
Takođe, njih dvojica su, kako se sumnja, od jednog gosta zahtevali novac kako ga više ne bi tukli, pa se terete i za krivično delo iznuda u pokušaju.
Trojici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.
Makljaža na bazenu na Ledinama, mladići razmenjivali nežnosti, devojka goste gađala čašama (VIDEO)
Izvor: Telegraf.rs.

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Pokušao da siluje ženu u okolini Malog Zvornika

Izvor: RTS, 09.Avg.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Malom Zvorniku, brzim radom, uhapsili su G. P. (1983) iz okoline tog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju. . G. P. (1983) se sumnjiči da je, tokom prošle noći, ušao u kuću...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.