Izvor: Luftika.rs, 25.Jul.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit leta – privremene tetovaže umesto nakita

Zlatne i srebne privremene tetovaže – nalepnice najbolji su modni dodatak, možete ih nositi umesto nakita, a ovde ne važi pravilo manje je više. Zalepite nekoliko tetovaža i dobićete originalan i moderan izgled za leto 2016. godine.
Privremene tetovaže poznate su i kao „shine tattoo, gold tattoo, metallic tattoo, flash tattoo, jewelry tattoo, nakit tetovaže“, a mnoge poznate ličnosti viđene su sa njima i ubrzo su postale njihov omiljeni modni dodatak, što su ubrzo prihvatili >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ljubitelji mode širom sveta. Naročito su popularne na plažama, a najčešće se vide na prelepim plažama Australije, Kalifornije, Havaja, Floride, a prošle godine ste mogli da ih vidite i kod nas.

Bejeweled 🌙✨One of our most fave Aussie babes @gypsylovinlight sparkling in our ‘Lunar Love’ #flashtat collab in Bali. 📷 @bobbybense #bali #lunarlove
A photo posted by Flash Tattoos (@flashtattoos) on Jun 24, 2016 at 3:25pm PDT


Odlično se uklapaju uz preplanulu kožu, a jednostavno se koriste – samo je zalepite na telo. Možete kombinovati više različitih nalepnica i stvoriti autentičan izgled i tokom dana, a takođe i uveče. Osim toga, mogu biti i savršen dodatak za festivalski šik. Možete i zalepiti na ruke, stomak, ramena, leđa, noge gde god želite i mislite da se uklapa u vaš celokupan outfit.
Traju od četiri do šest dana, u zavisnosti od mesta gde je zalepili i kako vodite računa o tetovaži. Ne škode koži, a nije potrebna ni posebna priprema kože za njihovo korišćenje – uz malo vode zalepite je na čistu i suvu kožu. Većina je vodootporna, ali ne koristite losione, ulja i kreme na površinama gde ste zalepili tetovažu, jer to može dovesti po bržeg spadanja tetovaže.

our metallic flash tattoos at the beach 🌊✨ 5 HOURS LEFT to use code { JUNE } for free shipping! @ SHOPOCEANDREAMS.COM #freeshipping #flashtattoo #metallictattoo
A photo posted by crystals, chokers & more (@oceandreamsnyc) on Jun 24, 2016 at 4:38pm PDT


Happy lazy Saturday, my golden babes. Enjoy your pajama all day long with your favorite tattoo #goldtattseire #goldentattseire #flashtattoo #FLASHSALE #metallictattoo #festivalseason
A photo posted by www.goldentattoo.ie (@goldentattseire) on Jun 25, 2016 at 1:22am PDT


Dolaze u različitim nijansama, ali najčešće se nose metalik zlatne i srebrne, dok se u bojama teže pronalaze na našem tržištu.
Kombinujte više njih i stvorite sebi najbolji izgled ovog leta, koji će se presijavati pod letnjim suncem i privlačiti poglede u toplim letnjim noćima.
Više o modnim trendovima saznajte ovde  

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.