Izvor: Radio 021, 19.Avg.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hi-Men: Nastavak crtanog filma stiže na Netfliks

Nastavak priče koju su i klinci i odrasli osamdesetih obožavali, biće prikazan 2021. godine.

Getty ImagesDolf Landgren igrao je Hi-Mena, a reditelj Kevin Smit je fan ovog filma

„U ime moći Grejskala!"

Reditelj Kevin Smit i Netfliks oživljavaju Hi-Mena i Gospodare svemira.

Ovaj crtani film bio je veoma popularan ranih 80-ih godina prošlog veka, a nastao je na osnovu Matelove linije igračaka koje su bile inspirisane Ratovima zvezda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Kasnije je urađen i film u kome glumi zvezda filma Roki - Dolf Landgren.

Sedam Netfliksovih serija za 'bindžovanje' Netfliks ima 140 miliona pretplatnika Žalbe na Netfliks zbog snimaka prave nesreće

Netfliks je prošle godine premijerno predstavio animirane filmove She-Ra i Princesses of Power, a u javnosti su pohvaljeni zbog LGBT pristupa.

„Ovo je priča o Gospodarima svemira koju ste uvek želeli da vidite kao klinci", poručio je Smit publici na Power-Con konvenciji u Kaliforniji prethodnog vikenda.

Zaplet crtanog filma se odvijao oko junaka Hi-Mena koji je „najmoćniji čovek u svemiru" i zlog čarobnjaka Skeletora na planeti Eternija.

„Večno sam zahvalan Matel televiziji i Netfliksu što su mi poverili ne samo tajne Grejskala, već i ceo svemir", dodao je Smit.

Nova serija, Gospodari svemira: Otkrovenje, nastaviće se tamo gde se stalo sa crtanim filmom. Koristiće i japanske tehnike animacije.

Getty ImagesObožavatelji Hi-Mena su brojni

Smit će biti i izvršni producent, dok će Matel televizija raditi produkciju.

Film iz 1987. godine, u kome su lumili i Frenk Langela i Kortni Koks, bio je kritikovan i nije uspeo da zaradi ni koliko je u ostvarenje uloženo - 22 miliona dolara.

Ipak, zadržao je kultni status među nekim fanovima i likovi su i dalje popularni, čak su se pojavili i u reklami na televiziji u Velikoj Britaniji, u kojoj Hi-Men i Skeletor plešu kao u filmu Prljavi ples.

Noa Sentineo, 22-godišnji glumac, potvrdio je da će igrati glavnu ulogu.

„To je stvarno prilika", rekao je on Džimi Falonu u emisiji The Tonight Show.

Autor: BBC News na srpskom

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.