Пријаве за овогодишњу „Hard skills“  академију отворене до 19. маја

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 09:15

Пријаве за овогодишњу „Hard skills“ академију отворене до 19. маја

Удружење студената електротехнике Европе, локални комитет Нови Сад (EESTEC LC Нови Сад) по први пут организује Hard skills Академију, која студентима пружа прилику унапређења техничких вештина из стручних области на тему Data science. Фото: PrtSc/Instagram/eestec_lcnovisad Догађај се састоји >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << из два дела: радионице и хакатона. Радионице ће бити одржане 3. и 4. јуна, а хакатон 10. јуна.
На радионицама ће пријављени кандидати бити насумично распоређени у тимове, а на хакатону ће имати прилику да употребе стечено знање.
Сви учесници добиће сертификат о успешно завршеној академији.
За академију ће бити изабрано укупно 20 студената са факултета или виших школа са територије града Новог Сада.
Пријаве су обавезне и бесплатне, а отворене су до 19. маја. Формулар за пријаву можете пронаћи овде.
Ако студираш у Новом Саду, желиш да научиш више из области  Data science-a, и увек си расположен за нове авантуре, онда је Hard skills Академија баш за тебе.
Више информација можете пронаћи на инстаграм профилу организатора.
Foto-konkurs za novosadske studente „Najlepša prolećna fotografija Novog Sada“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пријаве за овогодишњу „Hard skills“ академију отворене до 19. маја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.