Izvor: Luftika.rs, 07.Jun.2020, 18:29

Hapšenje zbog surovog ubistva trudne slonice, istraga u toku

Policija u Indiji privela je jednog radnika voćne plantaže, dok se za dvoje osumničenih još uvek traga. Pretpostavlja se da su oni odgovorni za surovo ubistvo trudne slonice, koje je duboko potreslo tamošnju, ali i svetsku javnost.
Podsećamo, slonica je uginula nakon što je pojela ananas koji je bio napunjen pirotehničkim sredstvima.
Zvezde Bolivuda, sportisti i direktori velikih indijskih preduzeća izrazili su negodovanje na društvenim mrežama, prenosi 021.
Divlja slonica >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je 27. maja došla u jedno selo na jugu Indije gde je jela voće, a u nekom su bile petarde koje su eksplodirale u njenim ustima.
Životinja je posle nekoliko sati agonije uginula u obližnjoj reci.
Meštani često koriste voće sa petardama kako bi zaštitili svoje plantaže od divljih životinja.
Ceo slučaj je dobio i političku dimenziju pošto je nekoliko lokalnih hinduističkih desničarskih zvaničnika optužilo muslimansku zajednicu. Ti zvaničnici su naveli da muslimani „namerno napadaju slonove“ jer je ta životinja, prema hinduističkom predanju, inkarnacija božanskog bića Ganeše.
12-godišnjak iz Novog Sada koji je psu zakucao ekser u glavu krivično neodgovoran

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.