Izvor: Blic, 23.Okt.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hadži Ruvimovom kroz četiri trake

NOVI SAD - Hadži Ruvimova ulica biće puštena u saobraćaj sutra u 15 sati, posle skoro dva meseca radova, najavio je prilikom jučerašnjeg obilaska ove saobraćajnice Borislav Novaković , direktor Zavoda za izgradnju grada. Kompletan kolovoz i deo biciklističke i pešačke staze biće završen do sutra, kao i deo parking prostora, a ostatak radova JKP "Put" završiće najkasnije za sedam dana.

- Radovi oko parking prostora i pešačkih staza trebalo bi da budu završeni najkasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za sedam dana. Javno osvetljenje biće postavljeno do 27. oktobra, a onda preostaju samo sitniji radovi na ozelenjavanju - rekao je Novaković.

On je naveo da utrošena sredstva za radove na ovoj saobraćajnici nisu premašila predviđena 132 miliona dinara.

U Hadži Ruvimovoj ulici izgrađene su po dve saobraćajne trake u oba pravca, razdvojene takozvanim ostrvom širine četiri metra.

- Kada uradimo Hadži Ruvimovu ulicu moći ćemo da uradimo i ulice Veselina Masleše, Branka Bajića, Janka Čmelika, Janka Veselinovića i Ulicu dr Svetislava Kasapinovića, koja je u najgorem stanju. Tim praktično završavamo radove u celom kvartu - rekao je Novaković.

On je najavio da je prioritet ZIG-a i ostalih gradskih struktura u narednom periodu izgradnja Somborskog bulevara i pripremni radovi za Subotički bulevar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.