Grbić, Miljković i Gerić u timu protiv Argentine

Izvor: RTS, 25.Jun.2009, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbić, Miljković i Gerić u timu protiv Argentine

Odbojkaška reprezentacija Srbije će u mečevima trećeg vikenda Svetske lige protiv Argentine, 26. i 28. juna u Beogradu i Novom Sadu, nastupiti u kompletnom sastavu, s obzirom da će se timu priključiti Nikola Grbić, Andrija Gerić i Ivan Miljković, najavio je selektor naše nacionalne selekcije Igor Kolaković.

"Tri najiskusnija reprezentativca Srbije igraće protiv Argentine iako njihova forma trenutno nije na optimalnom nivou. Očekuje nas veoma težak posao u dva predstojeća >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meča, ali mislim da lagano podižemo nivo igre", naveo je Kolaković na konferenciji za novinare u beogradskom hotelu "M".

Kapiten tima Grbić, koji je objavio da će predvoditi Srbiju i na kvalifikacionom turniru za odlazak na šamipionat sveta, kao i na prvenstvu Evrope u Turskoj, poručio je da je "zadovoljan atmosferom u ekipi".

"Poslednje dve sedmice, iako nisam igrao utakmice, radio sam sa ostalim reprezentativcima i smatram da neće biti problema sa prilagođavanjem", napomenuo je Grbić.

On je dodao da mečeve sa Argentinom treba maksimalno iskoristiti za uigravanje tima pred velike izazove tokom sezone, kao što su završni turnir Svetske lige u Beogradu i kontinentalni šampionat u Poljskoj.

Selektor Argentine Havijer Veber ocenio je da je srpska selekcija međju četiri najkvalitetnije i dodao da su njen napad i blok "verovatno najbolji na svetu".

"Za nas je veoma bitno što smo se sa prva dva gostovanja, u Francuskoj i Južnoj Koreji, vratili sa dve pobede. Idelno bi bilo kada bi dobili makar jednu od dve utakmice sa Srbijom, iako sam ubeđen da će o našem eventualnim plasmanu na završni turnir odlučivati mečevi u kojima ćemo biti domaćini", zaključio je Veber.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kompletni na Argentinu

Izvor: S media, 25.Jun.2009

Odbojkaška reprezentacija Srbije će u mečevima trećeg vikenda Svetske lige protiv Argentine, 26. i 28. juna u Beogradu i Novom Sadu, nastupiti u kompletnom sastavu...Timu će se priključiti Nikola Grbić, Andrija Gerić i Ivan Miljković, najavio je selektor naše nacionalne selekcije Igor Kolaković...-...

Nastavak na S media...

Vraćaju se Grbić, Gerić i Miljković

Izvor: B92, 25.Jun.2009

Nikola Grbić, Andrija Gerić i Ivan Miljković nastupiće za Srbiju u mečevima trećeg vikenda Svetske lige protiv Argentine...Selektor srpskih odbojkaša Igor Kolaković najavio je nastup iskusnih reprezentativaca u mečevima koji će se igrati 26. i 28. juna u Beogradu i Novom Sadu. "Tri najiskusnija...

Nastavak na B92...

Miljković i Grbić na mreži

Izvor: Blic, 26.Jun.2009, 09:20

Odbojkaši Srbije u najjačem sastavu dočekuju večeras (20.30, RTS2) u „Pioniru" reprezentaciju Argentine u prvom meču trećeg vikenda Svetske lige. Ekipi su se pridružili kapiten Nikola Grbić i korektor Ivan Miljković, pa selektor Igor Kolaković, može imati razloga za zadovoljstvo pred...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.