Izvor: Radio 021, 03.Jun.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradska uprava Niša i svi šalteri zatvoreni zbog slave, niko nije obavestio građane

Niška Gradska uprava od jutros je u mraku, na šalterima nema službenika, kao ni u kancelarijama na spratu, a građani o neradnom danu zbog slave nisu bili obavešteni, pišu Južne vesti.

Da moraju da odlože poslove građani saznaju tek po dolasku do Uprave, gde nema istaknute informacije.

Gradski uslužni centar je zaključan i u mraku, a kancelarije su prazne. Kako novinari Južnih vesti saznaju, svi zaposleni su na proslavi gradske slave Svetog cara Konstantina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i carice Jelene.

Međutim, do danas građane niko nije obavestio da ne dolaze i da danas neće moći da završe svoje poslove. Na vratima nema nikakvog obaveštenja da zaposleni neradom proslavljaju gradsku slavu, a u Upravi je jedino portir koji obaveštava građane "da dođu sutra".

"Nema nikog danas svi su na slavi, ne mogu da vam pomognem, dođite sutra", jedina je informacija koju su građani dobili od jutros.

Nišlije koje su od jutros bile u Upravi u Nikole Pašića da završe poslove nisu mogli da dobiju ni informaciju ili postave pitanje, jer nisu imali kome, a uglavnom su nervozni izlazili iz zgrade. Pojedini kažu da nije problem što i zaposleni u javnom sektoru slave gradsku slavu, ali da je trebalo građane obavestiti o tome.

"Bar jedan šalter je mogao da radi danas, a ne da stane cela Gradska uprava. A i kad su već sve poslali na proslavu, mogli su da najave to i stave obaveštenje, a ne da dolazimo za badava", kažu pojedini građani.

Načelnik Gradske uprave Ljubiša Janić je na pitanje novinara Južnih vesti zašto je danas neradni dan i zašto građane o tome niko nije obavestio, kratko odgovorio:

"Vi kao građanka Niša treba da znate zašto ne radimo", kratko je odgovorio i prekinuo vezu.

Na poruke više nije odgovorao i napisao je novinarima da je na liturgiji.

Kako Južne vesti saznaju niške opštine - Medijana, Pantelej, Palilula, Niška Banja i Crveni krst danas rade uobičajeno i zaposleni su na radnim mestima.

Autor: Južne vesti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.