Izvor: Radio 021, 07.Okt.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradska liga: Proleter slavio sa čak 15:0

Sedmo kolo Gradske lige Novog Sada odigrano je za vikend.

Prvoplasirano Jedinstvo iz Gospođinaca išlo je na duel u Mošorin, gde ih je dočekao Miletić. Mošorinci ove sezone pružaju solidne partije koje ih smeštaju u središnji deo na tabeli. Međutim, solidne partije nisu dovoljne kada je u pitanju Jedinstvo, koje ove sezone ređa pobede, pa je tako nova tri boda klub iz Gospođinaca upisao pošto je savladao Miletić sa 5:1.

Znalo se da će u utakmici u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Proleter iz Banoštora na svom teren dočekuje Slanobarac, apsolutni favorit biti domaćin. Međutim, ono što se nije znalo je to da će Banoštorci biti toliko ubedljivi da će Slanobarcima "utrpati" čak 15 golova. Zahvaljujući ovoj pobedi Proleter je postao tim za najviše postignutih golova u dosadašnjem delu prvenstva.

Sloga iz Loka je nastavila sa serijom poraza, pa je tako u poslednjem kolu poražena od rakovačkog Borca sa ubedljivih 7:0. Tim iz Suseka je nastavio u pobedničkom ritmu, pa je u sedmom kolu bio siguran protiv Moskve koju je savladao sa 3:0.

U ostalim utakmicama igrali su: Vinogradar - Titel 3:3, Hajduk - Železničar 0:2, Čenej - Dinamo 1:0.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.