Gradonačelnik čestitao rukometašima Vojvodine na najboljoj sezoni

Izvor: Radio 021, 09.Jun.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik čestitao rukometašima Vojvodine na najboljoj sezoni

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članom Gradskog veća Predragom Svilarom primio u Gradskoj kući igrače i rukovodstvo Rukometnog kluba "Vojvodina", koji je osvojio četiri trofeja ove godine i na najbolji način okončao najuspešniju sezonu u svojoj istoriji.

Vučević je istakao da je ponosan na sve trofeje koje su rukometaši doneli u Novi Sad, zbog čega im u ime celog grada poručuje jedno veliko bravo i hvala. "Bravo za sve pobede i trofeje, a hvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na predstavljanju grada Novog Sada kroz fantastične uspehe kluba. Ceo Novi Sad je ponosan na izvanredne rezultate ovog rukometnog složnog tima" rekao je gradonačelnik i poželeo rukometašima veliki uspeh i na međunarodnim takmičenjima.

Predsednik RK "Vojvodina" Milan Đukić rekao je da su rezultati postignuti u ovoj sezoni istorijski.

"U sportu ništa ne dolazi slučajno, već zahvaljujući trudu i predanom radu. Ova ekipa je to ostvarila kroz dugogodišnje ulaganje, rast i razvoj. Shodno uloženom, došli su rezultati i sada možemo da se pohvalimo činjenicom da smo u jednoj sezoni objedinili osvojen Superkup u Aranđelovcu u oktobru 2014. godine, Svesrpski kup u Republici Srpskoj osvojen u decembru 2014. godine, da smo odbranili titulu državnog prvaka u maju ove godine i kao krunu uspeha, prošlog vikenda osvojili Kup Srbije čime smo kompletirali ovu sezonu", rekao je Đukić i zahvalio se Gradu Novom Sadu i svima koji su im doprineli tome da se klub obogati novim peharima i medaljama.

Podsetimo, RK "Vojvodina" je ove godine po treći put uzastopno prvak države, a ove godine osvojili su čak četiri trofeja.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.