Izvor: Luftika.rs, 30.Okt.2020, 16:23

Gradonačelnik Mićo zapliće jezikom, meša slova i poručuje građanima ”Bog da vam dušu prosti”

Gradonačelnik Bijeljine održao je pre nekoliko dana epski govor na glavnom Trgu u tom gradu, u kojem je u kulminaciji “ludila” sugrađanima i sveštenstvu poručio ”Bog da vam dušu prosti”.
Društvenim mrežama kruži video od pre nekoliko dana, na kojem je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, koji se obraća okupljenom narodu i sveštenstvu.
Video je izazvao brojne kritike, ali i šale na račun Mićića, koji tokom govora “zapliće jezikom”, meša slova i poručuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << građanima:”Bog da vam dušu prosti”.
Мићо 😂😂😂😂 pic.twitter.com/DeIOMJ9chD
— Oko šućmurasto 🇷🇸 (@djesba2) October 26, 2020

“Želim da se zahvalim svima, sveštenstvu, Vladici i svim svešteniKima i građanima koji su došli i pored zabrane okupljanja, da obeleže današnji dan i želim da im bude vječna pamet i bog da im dušu prosti” izjavio je Mićić, a preneo portal Nova.
Kengur Koki pobegao iz zoo-vrta u Bijeljini, nalazaču sledi nagrada

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.