Građanski list optužuje gradonačelnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2009, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građanski list" optužuje gradonačelnika

NOVI SAD - Glavni i odgovorni urednik "Građanskog lista" Milorad Bojović optužio je danas gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića da je zabranio javnim preduzećima da kupuju ovaj dnevni list.

"Od naših distributera saznali smo da od juče list ne ide u novosadska javna preduzeća, iz kojih su nam rekli da su nalog o zabrani kupovine novine dobili iz Pavličićevog kabineta", rekao je Bojović novinarima u Novom Sadu.

Dodao je da razlog za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovu odluku, koju je nazvao skandaloznom, leži u seriji kritičkih tekstova koje je "Građanski list" prethodnih dana objavio na temu lošeg rada gradske vlasti.

Bojović je najavio da će o ovom problemu obavestiti Udruženje novinara Srbije i Nezavisno udruženje novinara Srbije, OEBS, a možda i sud u Strazburu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.