Građani sprečili naručeno ubistvo u Podgorici

Izvor: Radio 021, 20.Maj.2017, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani sprečili naručeno ubistvo u Podgorici

Podgorička policija sprečila je jutros likvidaciju Nikšićanina Radojice Zekovića, navodno bliskog "kavačkom klanu" i uhapsila pripadnika "škaljarskog klana" 25-godišnjeg Beranca Dejana Deletića.

Kako javljaju "Novosti", on je zajedno sa sugrađaninom Milanom Lješnjakom, za kojim se još traga, u subotu nešto posle 8 sati u podgoričkom naselju Zabjelo postavio 900 grama eksploziva ispod "golfa petice" koji je u poslednje vreme koristio Zeković. On služi kaznu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od 17 godina zatvora zbog dvostrukog ubistva, a u petak je izašao na slobodan vikend.

Osumnjičeni Deletić i Lješnjak su telohranitelji Podgoričanina Stevana Stamatovića, navodnog člana škaljarskog klana.

Policiji su građani prijavili da se dva lica sumnjivo ponašaju na parking-prostoru u Ulici 27. marta u naselju Zabjelo u Podgorici.

"Patrola CB Podgorice je odmah upućena na lice mesta. Ova dva lica su se, čim su primetili policijske službenike, dala u bekstvo. Usledila je potera za njima i nakon par minuta jedan od njih, D. D. je sustignut i lišen slobode, dok se za drugim licem traga", saopšteno je iz policije.

A da su spremali likvidaciju tako što će aktivirati eksploziv kada automobil bude u pokretu, ukazuju i dokazi koje su istražitelji pronašli na parkingu zgrade pored crnog "golfa" podgoričkih registarskih oznaka.

U ratu škaljarskog i kavačkog klana do sada je ubijeno 13 osoba.

Autor: Novosti

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.