Grad uglavnom prodaje placeve za kuće

Izvor: Radio 021, 24.Jan.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad uglavnom prodaje placeve za kuće

Novi Sad će u toku ove godine građevinske parcele uglavnom prodavati za gradnju stambenih kuća u prigradskim naseljima.

U Programu otuđenja građevinskog zemljišta se navode 32 lokacije koje će biti prodate, pri čemu je 15 namenjeno za gradnju porodičnih kuća do jednog sprata na Adicama, Telepu, Sremskoj Kamenici, Futogu, Kaću i Rumenci.

Među ostalim parcelama, nalazi se nekoliko parcela u radnoj zoni Sever II, namenjenih za privredne delatosti, kao i još >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nekoliko manjih parcela takođe namenjenih za privredu, pretežno zanatstvo.

Od parcela namenjen za stambenu izgradnju tu je jedna od skoro 400 kvadrata u Kornelija Stankovića (nadeleko od ugla sa Buelavrom Evrope) za gradnju petospratnice sa potkovljem, zatim dve parcele u ulici Bate Brkića (jedan nedaleko od Satelitske pijace, a druga u sadašnjoj ulici Isidore Sekulić) namenjen za gradnju četvorspratnica sa potkrovljem, odnosno petospratnice sa potkrovljem.

U planu je i da se proda parcela na uglu Bulevara Evrope i Aranji Janoša, gde je predviđen stambeno poslovni objekat do osam spratova.

Takođe Novi Sad će ponudi i pracelu na Bulevaru Evrope, otpilike prekoputa Kasarne Jugovićevo za gradnju pumpe.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.