Grad prodaje ogroman plac u Industrijskoj zoni

Izvor: Radio 021, 20.Sep.2017, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad prodaje ogroman plac u Industrijskoj zoni

Novi Sad je od nedavno u katalog lokacija za prodaju stavio zemljište od 23 hektara u Industrijskoj zoni Sever.

Ovo je jedna od poslednjih velikih parcela koje poseduje Grad. Potencijalnom kupcu se nudi prostor od 115.000 kvadrata. Plac se nalazi između Bulevara Evrope i Ulice profesora Grčića, a može joj se prići sa juga iz ulica Josifa Pančića i Mileve Simić.

Ova parcela od 23 hektara je trenutno neuređeno zemljište koje razdvaja već postojeće privredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i industrijske objekte od porodičnih kuća na Klisi.

Početna cena ove parcele za sada nije poznata, a potencijalni kupac bi na njoj mogao da sagradi industrijski kompleks ili neki slični proizvodni pogon. Ovde je dozvoljena izgradnja objekta do dva sprata, odnosno površina svih etaža može da bude do 345.000 kvadrata, što je veličine tri Spensa ili gledajući poslednji industrijski objekat koji je sagrađen, fabriku "Lear", u budući pogon bi moglo da stane 10 takvih fabrika.

Zbog svoje veličine i blizine Bulevara Evrope koji ga direktno povezuje sa autoputem, kao i kanalom DTD, ovaj prostor je veoma pogodan za bilo koju vrstu proizvodnje.

Novi Sad ovu parcelu do sada nije nudio na prodaju.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Poslednji biser Novog Sada: Kao tri Spensa

Izvor: B92, 20.Sep.2017

Novi Sad je odnedavno u katalog lokacija za prodaju stavio zemljište od 23 hektara u Industrijskoj zoni Sever...Ovo je jedna od poslednjih velikih parcela koje poseduje Grad. Potencijalnom kupcu se nudi prostor od 115.000 kvadrata. Plac se nalazi između Bulevara Evrope i Ulice profesora Grčića, a...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.