Govorite li ženski jezik?

Izvor: Luftika.rs, 31.Okt.2016, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Govorite li ženski jezik?

Da li vam je dosadilo da učite engleski, nemački i druge strane jezike? To nije ništa naspram ženskog jezika koji mnogi muškarci nikad ne savladaju. Nije tajna da smo sa različitih planeta, ali uz malo truda i volje, možete naučiti barem neke od osnovnih značenja ženskih rečenica.
Čuveno nije mi ništaJeste joj nešto, i verovatno biste trebali na sve načine da saznate šta je to ništa, odnosno nešto.
Da li sam debela u ovome?Ovo je trik pitanje, i nema ispravnog odgovora. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Ako kažete da nije, optužiće vas da lažete, ako kažete da jeste, tek ste onda gotovi. Tako da ako ikada dođe do ovog pitanja, samo čekajte da prođe.
Bilo bi lepo da….Ovo je samo lep način da vam naredimo da nešto uradite.

Dobro.Naravno da nije dobro.
Na tebi jeVerovatno vam je pre ove rečenice jasno iznela svoj stav, ako kažete nešto suprotno od toga, naljutiće se, iako je praktično rekla da je na vama.
Još 5 minutaZavisi od konteksta. Ako se oblači za izlazak, to je još 30 minuta, ako vas čeka dok gledate fudbal onda je 0 minuta.
ŠtagodJako opasna zona. Ništa nije u redu.
Treba da pričamoNešto ste jako pogrešno uradili.
Šta to radiš?Ovo nije pitanje. Ovo znači to što radiš je pogrešno.

Moraš baš sada to da radiš?Takođe nije pitanje. Znači prestani to da radiš.
Nisam nervoznaNervozna je.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.