Izvor: Radio 021, 18.Dec.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goreo podrum na Detelinari zbog petardi, žena prevezena na Institut za plućne bolesti

Žena srednjih godina povređena je danas oko 15 časova u požaru u Ulici Stevana Divnina Babe na Detelinari.

Ona je prevezena na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici jer se nagutala dima i nije životno ugrožena.

Plamen je izbio u podrumu i zgradu napunio dimom, a prema rečima očevidaca, grupa maloletnika je pre požara bacila petarde u podrum zgrade. Na teren su izašla tri vatrogasna vozila, ekipa Hitne pomoći i policija.

Ovo je peti požar >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Novom Sadu u nešto više od 24 sata. Prvi požar izbio je juče oko 13 časova u Rumenačkoj, a tom prilikom je žena (72) zadobila opekotine šake.

Tokom jučerašnjeg dana, izbila su još dva požara. Oba su se dogodila oko 19 časova, jedan na Bulevaru oslobođenja, u magacinu prodavnice Simpo, a drugi u podzemnoj garaži zgrade u Ulici Stjepana Mitrova Ljubiše. U oba ova požara nije bilo povređenih, ali je pričinjena znatna materijalna šteta.

Potom oko tri časa posle ponoći u stanu na poslednjem spratu zgrade u Pasterovoj 14 izbio je požar. Muškarac (73) je zbog izloženosti dimu prevezen na Institut za plućne bolesti.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.