Gordan Mihić je pre smrti napisao nastavak „Kamiondžija“, a oni su novi Paja i Jare

Izvor: Luftika.rs, 28.Okt.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gordan Mihić je pre smrti napisao nastavak „Kamiondžija“, a oni su novi Paja i Jare

Kako pišu srpski mediji, snimanje nove serije „Vozi, kume“ privodi se kraju. Novi projekat RTS-a predstavlja svojevrsni nastavak legendarne serije „Kamiondžije“, u kojoj smo uživali u zgodama i nezgodama čuvenih Paje i Jareta.
Njih su u originalnoj verziji tumačili Pavle Vuisić i Miodrag Petrović Čkalja, dok će u nastavku njihove likove tumačiti Nenad Jezdić i Tihomir Stanić.
Nenad Jezdić Srpski scenarista Gordan Mihić navodno je pre svoje smrti napisao dvanaest >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << epizoda za nastavak „Kamiondžija“, a „RTS“ je sada odlučio da ostvari ovaj projekat, koji će prema rečima Tihomira Stanića biti gotov na proleće.
Tihomir Stanić – Istina je da ja imam jednu od glavnih uloga i istina je da se ta serija snima. Serija bi trebalo da se emituje na proleće naredne godine – izjavio je glumac za „Blic“.
Ovaj projekat je potvrđen i na sajtovima „Vikipedije“ , gde se rimejk kultne serije navodi za početak 2020. godine.
Sa njima smo se smejali i plakali: 10 najvećih srpskih komičara

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Na proljeće nastavak "Kamiondžija": Tika i Jezda kao Paja i Jare

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Okt.2019

BEOGRAD - Omaž "Kamiondžijama", kultnoj televizijskoj seriji iz 1973. godine, u kojoj su gledaoce za sva vremena kupili Miodrag Petrović Čkalja i Pavle Vuisić, po najavi beogradskih medija, biće serija "Vozi kume", u kojoj će uloge Paje i Jareta tumačiti Tihomir Stanić i Nenad Jezdić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.