Izvor: Radio 021, 25.Mar.2020, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gomex povećava broj prodavnica koje će nedeljom raditi za starije od 65 godina

Radno vreme svih Gomex-ovih malorodajnih objekata će do daljeg biti od ponedeljka do subote od 7h do 15h i nedeljom od 8h do 15h.

Počevši od nedelje 29. marta kompanija Gomex povećava broj objekata koji će nedeljom raditi za osobe starije od 65 godina u jutarnjim časovima od 4h do 7h.

Biće ih ukupno 168 i spisak možete naći na sajtu www.gomex.rs ili potražiti obaveštenje o radnom vremenu na svakom Gomex objektu.

"Pozivamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od 2m između potrošača. Takođe preporučujemo građanima da kad dolaze u kupovinu po mogućnosti nose maske, prvenstveno radi njihove sigurnosti u zatvorenom prostoru. Umesto maske može poslužiti bilo kakva platnena ili papirna zaštita koju ste improvizovali kod kuće", navode u ovoj kompaniji.

Oni apeluju na potrošače da imaju razumevanja za povremena usporavanja rada u prodavnicama koji su prouzrokovani provođenjem dodatnih higijenskih mera i rocedura. U Gomex-u snabdevanje maloprodajnih objekata vrši se i dalje na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.