Izvor: Radio 021, 18.Mar.2020, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gomex menja radno vreme svih maloprodajnih objekata

Kompanija Gomex menja radno vreme svih maloprodajnih objekata - od 07:30h do 18h, radiće svakim radnim danom i nedeljom.

Snabdevanje robom se vraća u normalne tokove i ne postoji potreba za stvaranjem kućnih zaliha.

"Organizovali smo preraspodelu radnog vremena, tako da se smanje međusobni kontakti zaposlenih, a time i mogućnost prenošenja zaraze. Plate će ostati neizmenjene, bez obzira na umanjen fond radnih sati. Uložili smo ogromne napore da dođemo do zaštitne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << opreme za radnike, koju očekujemo vrlo uskoro. Apelujemo na sve naše potrošače da se strogo pridržavaju odluke Vlade Republike Srbije o bezbednom rastojanju od najmanje 2m. Takođe, molimo naše cenjene kupce da imaju razumevanja za naše zaposlene koji rade pod dodatnim pritiskom, uz pojačane higijenske i sanitarne mere", navode u Gomexu.

Kompanija Gomex će svoje dalje korake usklađivati sa preporukama i odlukama Vlade Republike Srbije, o čemu će potrošači biti redovno obaveštavani.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.