Izvor: Luftika.rs, 28.Nov.2021, 14:35

Ginekolog seksom ‘lečio’ virus pacijentkinjama, raskrinkan u TV emisiji

Italijanski lekar poznat po nadimku „Dr Čarobna frula” razotkriven je kao prevarant jer je navodno nudio seks pacijentkinji – kako bi je „izlečio” od virusa koji izaziva rak.
Šezdesetogodišnji dr Đovani Minielo u gradu Bariju rekao je 33-godišnjoj ženi da ima humani papiloma virus, polno prenosivi virus koji može da izazove rak, iako je njen Papa test bio negativan, prenosi NY Post.
– Spasio sam mnoge žene od raka. Sve one sa kojima sam imao kontakt bile su negativne >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nakon toga – rekao je pacijentkinji.
Ali žena — identifikovana kao Ana Marija — odlučila je da kontaktira italijanske novine La Repubblica, navodeći da je Minielo neprikladno dodirivao njene grudi i govorio da voli žene sa malim grudima.
Istakla je kako se šokirala što je predložio seks sa njom kada je pitala za rezultate papa testa.
Žena se tada obratila istraživačkom informativnom programu „Le lene„ koji je angažovao glumicu da glumi pacijentkinju, prenosi Nova.rs.
Minielo joj je rekao da ima „bele tačke“ na grliću materice, što ukazuje na prisustvo HPV-a, a takođe je i njoj ponudio seks, tvrdeći da će joj dati imunitet jer je vakcinisan, navodi agencija.
Kada ga je glumica pitala za zaštitu, doktor joj je navodno rekao da joj kondom neće dozvoliti da ima koristi od njegovih antitela.
Kada je pomislio da će imati seks sa njom, novinar je upao i iznenadio polugolog doktora, koji je navodno rekao: – Radim ovo za svoje istraživanje – i za druge ljude koje sam spasao.
Preko svog advokata, Minielo je rekao: – Ja, koji sam uspešno lečio stotine žena više od 40 godina… samo sam predložio alternativni tretman koji je davao rezultate – dodajući da nikada nije prisiljavao žene da imaju seks sa njim.
Nakon javnog raksinkavanja na televiziji, javilo se još 15 drugih žena koje su tvrdile da su i one bile žrtve doktora i njegovog čudesnog lečenja seksom. Marika Masara, koordinatorka Centra za borbu protiv nasilja u Bariju, rekla je da su vlasti „primile na desetine prijava u poslednjih nekoliko dana“
– Žene koje su se okupile prošle su kroz sličnu situaciju. Neke razmišljaju o tome da to prijave, druge se plaše upravo zbog toga što je prisutan veoma visok nivo sekundarne viktimizacije žrtve – rekla je ona.
Gradski javni tužilac je pokrenuo istragu.
Ginekolog svojom spermom veštački oplođavao žene i postao otac najmanje 17 dece

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.