Gentlemen – restoran kakav je Novi Sad dugo čekao

Izvor: Luftika.rs, 21.Nov.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gentlemen – restoran kakav je Novi Sad dugo čekao

Pitate se gde se okupljaju današnji džentlmeni? U Novom Sadu oni dolaze u neobičan restoran Džentlmen.
Ovo elegantno i svedeno mesto u kraju kojem tek sledi ekspanzija, u ulici Branka Bajića 9k . Koncept bar i restoran Džentlmen pravo je osveženje u moru mnogobrojnih novosadskih restorana, a svojim posetiocima ima mnogo šta da ponudi.
Jelovnik Foto: Restoran Džentlmen Prijatna atmosfera i zanimljiv ambijent u kojem se vodilo računa o svakom detalju, poput sitnih golferskih simbola >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << može biti vaše mesto za beg od stvarnosti i stresa uz savršena jela po svetskim standardima.
Džentlmen ima odličan jelovnik, među kojima se naročito izdvaja široka ponuda jela od ribe, od kojih preporučujemo specijalitet kuće – Brancin Džentlmen, na pireu od graška sa barenom blitvom i sosom od dagnji i gambora. Ako niste ljubitelji ribe, možete uživati u stekovima, pastama i mogobrojnim drugim ukusnim jelima.

Što se doručka tiče, tu se, pored ostalog, izdvaja i Džentlmen doručak sa dva jajeta, domaćom pikant kobasicom, bavarskom kobasicom sa sirom, miks salatom i senfom, a najvažniji obrok u danu možete upotpuniti i sveže ceđenim sokovima od voća i povrća.

Takođe, ovaj restoran ima veliku ponudu najboljih svetskih vina, a uz savete somelijera svako jelo možete upotpuniti upravo onim vinom koje mu najbolje pristaje.
Ovaj fine-dining restoran ispunjava sve svetske standard i pravo je mesto za poslovne ručkove i sastanke, a uskoro vas ovde čekaju tematske večeri i odličan provod.

Osim toga, ovaj restoran radi i dostavu hranu, a možete je poručiti na broj telefona
+381 21 3019 837 ili +381 62 97 0000 7. Kompletan jelovnik i više informacija, kao i sve novosti možete pronaći na njihovom sajtu Restoran Gentlemen ili njihovoj Facebook stranici.
Više o novosadskim restoranima

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.