Gde u Novom Sadu uraditi botoks lica, da budete sigurni da vas neće unakaziti

Izvor: Luftika.rs, 04.Mar.2021, 23:58

Gde u Novom Sadu uraditi botoks lica, da budete sigurni da vas neće unakaziti

Ukoliko već neko vreme razmišljate o tome kako da se rešite bora i svom licu vratite svež i mladalački izgled, botoks lica je apsolutno najbolji izbor. Primena botoksa u estetskoj medicini prisutna je već decenijama i pokazala se kao najefikasnija i najpopularnija metoda za uklanjanje mimičnih bora između obrva (“mrštilica”), brazdi na čelu, bora smejalica.
Osim rešavanja problema bora gornje trećine lica, botox lica se koristi i za: podizanje gornjeg kapka, korekciju asimetrije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << obrva i kapaka, popravljanje asimetrije usana, podizanje uglova usana, lifting vrata, gummy smile (kada gornja usna visoko otkriva desni pri osmehu), kao i za prekomerno znojenje (hiperhidroza).
Vodeći se time, za vas smo izdvojili klinike koje su, svojim kvalitetom opravdale poverenje pacijenata. Kada je u pitanju Novi Sad cene botox tretmana variraju.
 O.B. Čukić Esthetics Ova prvoklasno opremljena ordinacija za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu u Novom Sadu, pri stomatološkoj poliklinici, okuplja stručni kadar visoke reputacije na polju estetske medicine i dermatologije. O.B. Esthetics neguje individualni pristup kojim, uz primenu najkvalitetnijih sertifikovanih materijala, najsavremenijih anti aging procedura i dugogodišnjeg iskustva, svakom pacijentu pruža vrhunske rezultate.
Iskustva pacijenata govore da je osoblje izuzetno ljubazno, stručno i efikasno, a ambijent ordinacije veoma prijatan.
Kada je reč botoksu, ovaj tretman izvodi isključivo doktor specijalista plastične i rekonstrutivne hirurgije, sa višegodišnjim iskustvom u oblasti estetske medicine, uz upotrebu sertifikovanih i proverenih materijala.
Adresa: Narodnog fronta 20
Telefon: 021/ 467-006
Radno vreme: 10h – 20h, subotom: 10h – 13h

Clinic Olymp Tim Olymp klinike sačinjen je od vrhunskih specijalista iz oblasti estetske, plastične i opšte hirurgije, iskusnih anesteziologa i medicinskih sestara. Olymp svakom pacijentu pruža vrhunski tretman, veliku stručnost i prijateljski pristup. Doktorski tim čine dr med. Dimitrije E. Panfilov, mr sci. dr Predrag Matejin i dr med. Dario Lizatović. Klinika raspolaže opremom najviše klase, a u radu su u upotrebi samo najkvalitetniji, provereni materijali.
Pored operativnih zahvata lica i tela, u ovoj specijalnoj bolnici za plastičnu i estetsku hirurgiju dostupni su vam i neinvazivni anti aging tretmani za uklanjanje bora botoksom, hijaluronskim dermalnim filerima i kolagen stimulatorima, kao i sopstvenim masnim tkivom (lipofiling).
Olymp nudi mnoštvo zahvata lica i tela, od kojih se kao popularni izdvajaju: face lifting, operacija nosa, povećanje usana, povećanje grudi.
Sve konsultacije su besplatne.
Adresa: Augusta Cesarca 18/8 (na Bulevaru Oslobođenja)
Telefon: 021/472-7000
Poliklinika Galetić Poliklinika Galetić je centar za lečenje bolova, svih vrsta povreda, ortopediju i rehabilitaciju, kao i anti-aging i estetsku medicinu. Stručni tim poliklinike predvodi mr.sci.dr Vladimir Galetić, specijalista hirurgije i sportske medicine.
U poliklinici Galetić Novi Sad možete uraditi i tretman botoksom, hijaluronom, kao i brojne druge anti aging procedure. Estetske i anti-aging tretmane sprovodi specijalista estetske i anti aging medicine, dr Miodrag Đokić.
Prostorije ove poliklinike su opremljene najmodernijim medicinskim aparatima, a za brigu o vašem zdravlju i izgledu zadužen je tim vrhunskih stručnjaka.
Adresa: Veselina Masleše 40, Bulevar Evrope
Telefon: 021/ 557-211
Dr Svetlana Nikolić – Poliklinika Nikolić U prijatnom ambijentu novoopremljenog modernog prostora Poliklinike Nikolić možete da obavite sve tretmane i lečenja iz oblasti estetske medicine i dermatologije. Za lepotu i mladalački izgled vaše kože zadužena je dr Svetlana Nikolić, lekar specijalista dermatologije i estetske medicine, sa dugogodišnjim iskustvom u estetskoj medicini.  Dr Nikolić se stručno usavršavala u inostranstvu i redovno prati najnovije trendove anti age medicine.
Dr Svetlana Nikolić Kada je o botox tretmanima reč, dr Nikolić koristi preparate renomirane firme Allergan. Njeni brojni pacijenti posebno ističu zadovoljstvo postignutim prirodnim izgledom bez bora.
Ukoliko želite da svom licu vratite svež i mladalački izgled bez bora, botox je pravo rešenje, a vaše je samo da pozovete i zakažete svoj pregled.
Što se tiče ostalih tretmana podmlađivanja, dostupni su i: hijaluronski fileri, PRP tretman, 3D mezoniti, hemijski piling, mezoterapija, COG Niti, Cellular Matrix, Profhilo, Skinbooster, lipoliza.
Adresa: Bulevar Evrope 3
Radno vreme ordinacije:  pon-pet  od 11 do 20 h
Kontakt telefon: 063/ 519-171
Za više informacija o uslugama pogledajte na Facebooku i Instagramu.

Poliklinika Atina Atina je poliklinika koja pruža širok raspon usluga iz oblasti: kardiologije, urologije, ultrazvuka, ginekologije,nefrologije, hematologije, imunologije, endokrinologije, gastroenterologije, neurologije, ortopedije, abdominalne hirurgije, ORL.
Pored toga, Atina raspolaže i ordinacijom za anti aging i korektivnu terapiju lica i kože za koju su zaduženi doktori estetske medicine Mirjana Novaković, Stevan Stojanović  i Natalija Hrubik.
Ukoliko želite da uklonite bore, tu je tretman botoksom, a dostupni su vam i drugi estetski tretmani: mezoterapija, popularni PRP tretman, hijaluronski fileri, Russian lips, biorevitalizacija.
Adresa: Bulevar Evrope 22
Kontakt telefon: 060/ 382-31-50
Botulin toxin (popularno “botox”) briše postojeće i sprečava nastanak novih bora, a za očuvanje prirodnog izgleda, bez plastičnog i smrznutog lica, presudno je iskustvo lekara i pravilno aplikovanje adekvatne doze sertifikovanog preparata.
Hijaluronski fileri – najbolje klinike u Novom Sadu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.