Izvor: Radio 021, 05.Avg.2020, 13:51

Gaćinović potpisao za Hofenhajm: "Najteža odluka u mom životu"

Novosađanin Mijat Gaćinović potpisao je četvorogodišnji ugovor sa nemačkim Hofenhajmom.

Gaćinović je u Hofenhajm prešao iz Ajntrahta, gde je proveo pet godina. Kako je rekao, odluka da napusti Frankfurt mu je bila najteža u životu.

"Definitivno ću se jednom vratiti u Frankfurt, možda da živim ovde kada završim karijeru. Bilo je zabavno, klub mi je mnogo toga omogućio. Hvala na svemu i zbogom", poručio je izdanak Vošine škole.

Dvadesetpetogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vezista u Bundesligi je odigrao 147 utakmica i postigao 10 golova. Razlog odlaska je što je većinu utakmica u prošloj sezoni počinjao sa klupe, te se nada da će se u Hofenhajmu izboriti za mesto u prvih 11.

Gaćinović je važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera Vošine omladinske škole. Bio je član postave koja je donela prvi trofej Kupa Srbije u Novi Sad, a u polufinalu protiv Spartaka doneo je pobedu Vojvodini, pošto je bio jedini strelac na meču.

Sa selekcijom Srbije do 19 godina bio je evropski šampion, dok je u dresu "orlića" osvojio i Svetsko prvenstvo u fudbalu za fudbalere do 20 godina.

U Ajntraht je prešao upravo iz Vojvodine, 2015. godine.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.