GSP raspisao tender za promo film i šest spotova

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2017, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GSP raspisao tender za promo film i šest spotova

Gradski prevoznik je raspisao javnu nabavku za snimanje promotivnog filma i šest spotova o toj firmi, kao i nizu drugih usluga "medijske promocije i produkcije".

Ovaj tender za izradu filmova koji će, kako se navodi, promovisati šest različitih delatnosti preduzeća, raspisan je u trenutku kad GSP čeka da počne primena novog cenovnika koji predviđa poskupljenje karata za prevoz, što im je odobreno zbog teške finansijske situacije. Takođe, iz istog razloga ova firma je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dobila dodatnih 20 miliona dinara iz budžeta, kako bi platila gorivo, dok se, s druge strane, zbog manjka novca, odustalo od nekih investicija kao što je kupovina video-nadzora za Međumesnu autobusku stanicu. O kupovini još autobusa nema ni govora.

Kako se 021.rs uverio u konkursnoj dokumentaciji, namera gradskog prevoznika, koji je monopolista u prevozu u Novom Sadu je da kroz šest promo filmova podigne svet građana o obavezi plaćanja prevoza i o bezbednosti vozila.

Koliko im je važna izrada ovih spotova i filma, vidi se po tome što se od ponuđača traži da ima 30 zaposlenih, od toga 16 u produkciji. Ta produkcija u svom sastavu treba da ima četiri snimatelja, snimatelja tona, pet novinara, četiri montažera, reditelja, producenta, tehničara dizajnera grafike i fotografa. Takođe, traži se i pisanje scenarija i angažovanje glumaca za snimanje promo filma i svu neophodnu produkciju. Zanimljivo je i da se traži da imaju opremu za snimanje iz vazduha, tj, da ponuđač ima i dron.

U tenderu se traži i da ponuđač obavi praćenje i analizu medijskih objava o GSP-u, ponudi konsultantske usluge u unapređenju komunikacije sa građanima, praćenje natpisa o GSP na internetu, kao i dve ankete o zadovoljstvu uslugama GSP-a.

Sve ove usluge, pobednik tendera gradskom prevozniku treba da pruži u periodu od januara do juna naredne godine.

Vrednost ovog tendera nije poznata, ali s druge strane iz programa poslovanja GSP-a za 2017. godinu se vidi da je za troškove promocije i propagande planirano 2,5 miliona dinara.

Autor: Žarko Bogosavljević - zarko@021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Promocija usluga JGSP Novi Sad

Izvor: N1 televizija, 20.Dec.2017, 11:32

JGSP Novi Sad objavio je tender za promociju svojih usluga, kako postojećih, tako i onih koje tek namerava da uvede, a trebalo bi da obuhvati i snimanje promotivnog filma, šest spotova o toj firmi, kao i praćenje preduzeća na društvenim mrežama...Ponuđač je u periodu od januara do juna 2018....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.