Izvor: Radio 021, 25.Feb.2020, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Vojvodine dočekuju Radnički

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u sredu, 26. februara, Radnički iz Niša, u 23. kolu Superlige Srbije.

Vošini igrači imaju imperativ pobede u duelu s Radničkim, s obzirom na to da su Nišlije direktni rival crveno-belih za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Osim domaćeg terena, Voši u korist može da ide to što je Milorad Kosanović nenadano napustio klupu Radničkog nakon pobede u prošlom kolu, a na njegovo mesto je došao Radoslav Batak, bivši igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i trener Vojvodine.

Fudbaler Ognjen Đuričin kaže da protiv Radničkog moraju da idu na pobedu i da će, ukoliko savladaju Nišlije, biti bliži ostvarenju glavnog cilja koji je zacrtan u ovoj sezoni.

"Radnički je promenio tim tokom zime i doveo nekoliko dobrih igrača. Samim tim, moramo da ih respektujemo, kao i svakog drugog, ali ne smemo menjati naše ambicije. Vidim da su pred našu utakmicu promenili i trenera, pošto je umesto Kosanovića došao Radoslav Batak, pa ćemo videti kako će to uticati na njih", navodi Đuričin.

Krilni igrač Vojvodine očekuje i da "crveno-beli" imaju veliku podršku sa tribina.

"Verujem i očekujem da će sutra biti još više navijača nego protiv Proletera, jer ćemo igrati protiv jačeg protivnika i jednog od direktnih rivala u borbi za Evropu. Naravno, ne moram ni da napominjem koliko nam je svima lepše i lakše da igramo kad osetimo podršku sa tribina i zato pozivam sve navijače da dođu da nas podrže, a mi ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo dobrom igrom i pobedom", zaključuje Đuričin.

Utakmica između Vojvodine i Radničkog igra se sutra, sa početkom u 18 časova, a ulaz na meč je besplatan.

U ostalim utakmicama kola sastaju se: Partizan - Proleter, Inđija - Crvena zvezda, Čukarički - Voždovac, Mačva - Bačka Topola, Napredak - Radnik, Rad - Javor.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.