Izvor: Radio 021, 10.Jul.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski specijalci stigli u Beograd pred dolazak Makrona

Pred dolazak francuskog predsednika Emanuela Makrona, 15. jula u Beograd, poslati su francuski specijalci.

Makron u Beograd dolazi sa oko 100 francuskih pripadnika bezbednosti, kažu sagovornici Kurira i ističu da Francuska ima jaku obaveštajnu službu DGSE, koja razrađuje plan.

Pred dolazak Makrona u Beograd je poslato oko 50 francuskih specijalaca, koji će u saradnji sa srpskim kolegama obezbeđivati posetu, a među njima ima i pripadnika Legije stranaca. Proveravaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se sve tačke na kojima će Makron boraviti i rute kojima će prolaziti.

Izvor navodi da će tokom dvodnevne posete francuskog predsednika biti angažovano 4.000 do 5.000 srpskih policajaca, uz pripadnike specijalnih jedinica MUP, Vojske Srbije, BIA i VOA.

Kako "Kurir" saznaje, Makron će najverovatnije biti smešten u hotelu "Hajat".

Ulice kojima gost iz Francuske bude prolazio biće zatvorene, biće zatvoreni šahtovi, na zgradama će biti snajperisti, a građanima koji stanuju na tim trasama biće naređeno da zatvore prozore i navuku zavese.

Internet komunikacija Srbije sa inostranstvom biće oštrije nadgledana, navodi list.

Autor: Tanjug, Kurir

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.