Izvor: Radio 021, 12.Jul.2020, 07:21

Francuski pedofil zlostavljao 300 dece, čeka ga kazna streljanjem u Indoneziji

Francuza verovatno čeka smrtna kazna streljanjem u Indoneziji nakon što je optužen da je zlostavljao više od 300 dece i tukao onu koja nisu htela da imaju seksualni odnos s njim.

Policija je saopštila kako je prošlog meseca uhapsila penzionera Fransoa Abeloa Kamija (65) u hotelu u Džakarti gde su s njim u sobi bile dve maloletne devojke.

Ako bude osuđen, čeka ga smrt streljanjem ili doživotni zatvor, piše "Daily Mail".

Istražitelji su saopštili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kako su na Kamijevom laptop računaru pronašli video-snimke na kojima on seksualno zlostavlja stotine dece uzrasta od 10 do 17 godina.

Penzioner je u poslednjih pet godina nekoliko puta ušao u Indoneziju preko turističke vize, javlja policija.

"Prilazio bi deci i mamio ih nudeći im posao modela", rekla je novinarima šefica policije Džakarte Nana Suđana. "Onima koji su pristali na seks s njim plaćao bi između 17 i 70 dolara. Ako su odbili, onda bi ih istukao", dodala je.

Policija smatra da je Kamij godinama zlostavljao indonežansku decu i da može biti više žrtava.



Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.