Izvor: Luftika.rs, 18.Jan.2020, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografija koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim: Zbog njih i sa njima sve ima smisla

Predsednica Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR) Joland Korora objavila je fotografiju koja će slomiti i najvtrđa srca.
Na fotografiji koja je nastala na Institu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine vidimo Joland, koja je jedan od kandidata za februarsku nagradu Novog Sada, u zagrljaju troje mališana.
– Danas. Zbog njih i sa njima ❤️ Sve ima smisla.


Danas. Zbog njih i sa njima ❤️ Sve ima smisla.
Gepostet von Joland >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Korora am Donnerstag, 16. Januar 2020

I pored maski koje svi imaju na sebi jasno se vidi osmesi. Klinci se smeju zbog paketića koji će im makar na trenutak skrenuti misli sa najteže bitke koju vodu, a Joland zbog toga što je još jednom uspela da ih usreći.
Godišnje u svetu oboli oko 250.000 dece. U Srbiji oko 350. Najačešći oblici su leukemija, maligne bolesti mekih tkiva i tumori mozga.
U našo zemlji se uspešno izleči tri četvrtine dece obolele od raka i najveći broj njih nema nikakve posledice od terapija.
Deka poklonio vikendicu na Fruškoj gori deci oboleloj od raka

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Skupština grada u sredu usvaja odluku o dobitniku Februarske nagrade za 2019.

Izvor: Radio 021, 19.Jan.2020, 12:01

Svečana sednica Skupštine grada, na kojoj će biti usvojena odluka o dobitniku Februarske nagrade za 2019. godinu, održaće se u sredu, 22. januara...Sednica će početi u podne...Dobitnica Februarske nagrade za 2019. godinu je predsednica Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR)...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.